Over de website kaartzwolle.nl / kaarthattem.nl :

www.kaartzwolle.nl bevat kaarten en plattegronden van de gemeente Zwolle en Hattem. Kaartzwolle heeft een plattegrond van Zwolle maar ook een zeer gedetailleerde centrum plattegrond van Zwolle. Kaartzwolle.nl bevat ook een plattegrond van Hattem.
De regiokaart en plattegrond van Zwolle bevat gratis fietsroutes en fietsknooppunten. De fietsroutes kunnen op de regiokaart en de plattegrond van Zwolle worden gedownload. De fietsroutes gaan door de regio Zwolle.
Het gaat om de volgende fietsroutes:
•    Rondje Zwolle.
•    Rondje IJssel.
•    Genneger- Holtener- en Haersterbroek route.

De centrumkaart van Zwolle bevat een Bijzondere Winkel Wandelroute langs bijzondere winkels en winkeltjes in en bij het centrum van Zwolle. Voor shoppers in Zwolle een leuke wandelroute met bijzondere ervaringen. Op de centrumkaart van Zwolle kan ook de mooie wandelroute Centrum Rondeje Zwolle gedownload worden. Deze wandelroute gaat langs de mooiste plekjes in het centrum in Zwolle.

De Bedrijvenwijzer op kaartzwolle geeft de mogelijkheid bedrijven en instellingen te vinden in Zwolle en Hattem. Bedrijfslocaties worden getoond op een kaart of plattegrond van  Zwolle of Hattem.

Www.kaartzwolle.nl : Wegwijs in je eigen regio!


Regio's met interactieve kaarten en plattegronden zijn:

Noord-Nederland - http://www.kaartnederland.nl

Assen - http://www.kaartassen.nl

Coevorden - http://www.kaartcoevorden.nl

Emmen - http://www.kaartemmen.nl

Hoogeveen - http://www.kaarthoogeveen.nl

Kampen / IJsselmuiden - http:www.kaartkampen.nl

Meppel / Staphorst - http://www.kaartmeppel.nl

Steenwijkerland - http://www.kaartsteenwijk.nl

Deze kaart als drukwerk :

Kaartzwolle.nl is een afgeleide van de gratis drukwerk kaarten en plattegronden van De Vries Kartografie bv. Deze kaarten en plattegronden zijn gratis verkrijgbaar via verschillende verspreidingspunten in Zwolle, waaronder de Gemeente Zwolle. De plattegrond in gedrukte vorm is ook door te bladeren op Plattegrond Zwolle

Meer informatie vindt u op via onze website De Vries Kartografie bv. http://www.devrieskartografie.nl