De Ceintuurbaan in Zwolle is een belangrijke straat / weg aan de oostaknt van Zwolle. De weg ontsluit vanaf de A28 de oostkant en zuidkant van Zwolle en is een doorgaande weg naar Dalfsen, Raalte, Nijverdal en Almelo. Vanuit Dalfsen, Raalte en Nijverdal gaat de N35 in Zwolle over in de Ceintuurbaan. Vanuit deze richtingen is de Ceintuurbaan een belangrijke invaslweg.

De Ceintuurbaan Zwolle wordt momenteel gereconstrueerd. Meer inwoners, en meer bedrijvigheid en ontwikkelingen in de stad Zwolle, zorgt dat de Ceintuurbaan in Zwolle uit haar jasje groeit. Daarom wordt deze weg helemaal vernieuwd. Het resultaat: meer ruimte, meer veiligheid, minder stoppen, korter wachten! Inmiddels is een deel van de werkzaamheden al achter de rug.

Aan de Ceintuurbaan zijn gevestigd het voetbalstadion van FC ZWolle en een Shell Express.Fiets en Wanderroutes

select multi_route from regio where id = 2 union all select multi_route from plaats where regio_id = 2
Bijzondere winkelwandelroute
Winkelwandelroute Zwolle. Bijzondere Winkel wandelroute langs leuke en de mooiste winkeltjes in het centrum van Zwolle. De wandelroute gaat langs de exclusieve edelsmedereij Proot, Beerman ...
Toon route
Fietsroute Rondje Zwolle 39 km
Fietsroute Rondje Zwolle toont de mooiste plekjes direct buiten de stad Zwolle.Fietsrondje Zwolle is ca. 39,0 kilometer lang. Onderweg diverse leuke horeca gelegenheden.
Toon route
Wandelrondje Zwolle Centrum
Stadswandeling Zwolle die door het mooie oude centrum van Zwolle gaat. De stadswandeling gaat langs mooie historische gebouwen in het centrum van Zwolle. Bekende gebouwen zijn Pestegasthuis, Grote ...
Toon route
Wandelroute Westerveldsebosweg

Toon route